Hemelvaart (2021)

Geniet van een lekker lang weekend op onze camperplaats, gelegen midden in de natuur én van onze regionale specialiteit, asperges!

Camperplaats Kessel-Eik aan de Maas ligt in de grootste asperge gemeente van Nederland! Wij serveren op donderdag 13 mei (Hemelvaart) in samenwerking met restaurant Chez l’Hêtre een culinair 3-gangen aspergediner en op vrijdag 14 mei brengen wij aan de camper een ontbijtbox met een heerlijk ontbijt. Deelnemen is alleen mogelijk op basis van reservering dus boek snel want vol=vol

Inhoud arrangement:

  • Verblijf vanaf woensdag 12 mei 14.00 uur t/m zondag 16 mei 14.00 uur, inclusief toeristenbelasting (voor dit arrangement rekenen wij een vaste prijs, bij latere aankomst of eerder vertrek worden kosten niet gecrediteerd of verrekend)
  • Culinair 3-gangen asperge diner op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) aanvang tussen 18.00- 18.30 uur geserveerd aan uw camper in samenwerking met Chez l’Hetre Venlo
  • Ontbijtbox op vrijdag 14 mei, levering tussen 10.00-10.30 aan uw camper

 

Niet inbegrepen in het arrangement:

-Stroomtegoed € 2,50 per 5 kwh (te koop bij de incheckzuil)

-Douchegebruik € 0,20 per minuut (te koop bij de incheckzuil)

-Water tappen € 1,00 per 100 liter (te koop bij de incheckzuil)

* alle gekochte tegoeden zijn geldig gedurende het verblijf

Indien u wilt reserveren dan kunt u dit aangeven middels een bericht en zullen wij u op de deelnemerslijst noteren. Definitieve aanmelding wordt geregeld middels een apart te verzenden aanmeldformulier, dit sturen wij u toe per email.

Wij hopen u graag te mogen begroeten met Hemelvaart!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie stuur dan een bericht naar: info@cpkesseleik.nl