Arrangements

Voor 2023 zijn geen arrangementen gepland. In de loop van 2023 zullen we onze arrangementen weer gaan oppakken


Kom met Pasen genieten van onze camperplaats en omgeving en geniet tevens van een diner op 1ste Paasdag en een verzorgd ontbijt op 2de Paasdag. Een heerlijk borrelplateau bestellen voor de zaterdag behoort tot de extra opties.

Onze camperplaats ligt midden in de natuur en is daardoor een goed uitgangspunt voor fiets- en wandelroutes. Ook is er in de omgeving veel te bezichtigen zoals bijvoorbeeld Kasteel de Keverberg in Kessel. Nostalgische dorpjes, horeca gelegenheden en terrassen in overvloed in de nabije omgeving of ga simpelweg op loopafstand op een bankje aan de Maasoever zitten en geniet van het uitzicht. Zeker ook voor mensen met honden een ideale plek om heerlijk te wandelen of zelfs je viervoeter te laten zwemmen in de Maas, en ook heel fijn: zij mogen gratis verblijven bij ons. 

Wanneer u met Pasen naar onze camperplaats komt, heeft u gegarandeerd een gereserveerde plek, een heerlijk diner en ontbijt waardoor u lekker achterover kunt zitten en relaxen. Na aankomst komen we ook nog een kleine welkomstattentie brengen.

We hopen u met Pasen te mogen begroeten!

Christi Himmelfahrt ist in unserer Region Spargelzeit!

Das weiße Gold ist überall erhältlich, und so steht Christi Himmelfahrt wieder einmal im Zeichen des Spargels.

Geniet op Hemelvaartsdag van een diner op locatie met als ster van de avond: de asperge! Een heerlijk 3- gangen menu mét amuse geïnspireerd op onze regionale culinaire topper. Op vrijdag wordt er een ontbijt geleverd aan de camper. Een luxe borrelplateau bestellen behoort tot de extra opties. Na aankomst ontvangt u een kleine welkomstattentie van ons.

Genießen Sie den Wohnmobilstellplatz, die ländliche Aussicht. Die Maas ist zu Fuß zu erreichen. Hier können Sie wandern, radeln, angeln, kulturelle Ausflüge machen, das burgundische Leben auf einer Terrasse oder in einem Restaurant genießen.  

Wir hoffen, Sie am Himmelfahrt begrüßen zu dürfen!

BBQ time!

Pfingsten, Sommerzeit und Grillzeit! Und wie schön ist es, wieder das schöne Wetter und einander zu genießen!

Op 1ste Pinksterdag gaan we een luxe barbecue organiseren met een mooie variatie aan producten.

Unterhalten Sie sich mit den Köchen des Foodtrucks oder mit anderen Wohnmobilbesitzern.
Nehmen Sie Ihr Essen vom Buffet mit Salaten, Baguettes und Saucen.
Interaktion, Geselligkeit, das burgundische Leben in Limburg von seiner besten Seite!
Op 2de Pinksterdag wordt het ontbijt kant en klaar aangeleverd aan uw camper.
Na aankomst ontvangt u nog een kleine attentie van ons, gewoon omdat we het fijn vinden dat u er bent.
Ein luxuriöser Snack-Teller, der am Samstag zum Wohnmobil geliefert wird, ist eine der zusätzlichen Optionen.
Kurzum, ein wunderbares Verwöhn-Arrangement.

Neben einem leckeren Barbecue und Frühstück ist Ihnen ein Platz auf unserem Wohnmobilstellplatz garantiert, der sich in einer wunderschönen natürlichen Umgebung mit unzähligen Möglichkeiten zum Entspannen, für Ausflüge, Wanderungen, Radtouren, zum Genießen von Terrassen und feinen Gastronomiebetrieben befindet.
Das wird sicher ein Vergnügen!

Wir hoffen, dass wir Sie zu Pfingsten sehen!

Zin in een romantisch weekend met je geliefde? En genieten van een heerlijk weekend midden in de natuur?

Ons arrangement bestaat uit een borrelbox om samen van lekkere hapjes te genieten op zaterdagavond en een heerlijk ontbijt op zondag. Beiden worden verzorgd door Chez l’Hetre in Venlo en in boxen geleverd aan de camper. Klik op “bekijk arrangement voor meer informatie en aanmelding!

New Year’s Eve vieren midden in de natuur? Dat kan! Onze camperplaats is gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied in de uiterwaarden van de Maas, lekker rustig in een romantische omgeving. Kom gezellig naar het mooie Noord Limburg en laat je verrassen door de unieke ligging en onze prachtig aangelegde camperplaats. Bovendien verwennen wij jullie met een heerlijk NYE arrangement. Drie overnachtingen, een luxe borrelbox met lekkere hapjes (en een flesje bubbels) geleverd aan de camper op vrijdagmiddag en een heerlijke ontbijtbox geleverd aan de camper op zaterdag. Dit alles voor maar € 79,50 p.p.

Wil je eigenlijk lekker met de camper op pad maar zou je eigenlijk thuis moeten blijven omdat het vaderdag is? Wij hebben de oplossing!

Kom gezellig naar ons en laat je kinderen en kleinkinderen op zondag langskomen voor de BBQ en een wandeling door onze mooie omgeving.

Het arrangement bestaat uit een optionele borrelbox op vrijdagavond , een heerlijk ontbijt op zaterdag en een familie BBQ op zondagmiddag. Het brood, sausjes en salades worden in een box aan de camper geleverd en het vlees en de vis worden opgehaald bij de chefs die midden op de camperplaats op de green eggs de lekkerste gerechten bereiden.

Hemelvaart (2021)

Genießen Sie ein schönes Himmelfahrt inmitten der Natur!

Camperplaats Kessel-Eik aan de Maas befindet sich in der größten Spargelgemeinde der Niederlande!

Am Donnerstag, den 13. Mai (Himmelfahrt), servieren wir in Zusammenarbeit mit dem Restaurant Chez l'Hêtre Venlo ein kulinarisches 3-Gänge-Spargelmenü. Am Freitag erhalten Sie eine leckere Frühstücksbox. Außerdem ist Ihnen ein schöner Platz auf unserem Wohnmobilstellplatz von Mittwoch bis Sonntag garantiert.

Pinksteren (2021)

Geniet met Pinksteren van een heerlijk, gezellig barbecue diner met luxe en speciale gerechten (gamba’s, zalm, diamanthaas, buikspek, pasta salade, truffelsaus en nog veel meer…). Ook nu werken wij weer samen met restaurant Chez l’Hetre uit Venlo. Salades, sauzen en brood worden geleverd aan uw camper, uw barbecue gerechten haalt u op wanneer u wilt bij de barbecue plek waar de chef-koks ter plekke voor u koken. Op tweede Pinksterdag krijgt u een verse ontbijtbox aan de camper geleverd. Optioneel kunt een op zaterdag een luxe borrelbox bestellen, lekker genieten (met hopelijk een heerlijk zonnetje erbij) van de culinaire proeverijtjes en een fles bubbels.

Pasen (2021)

Ein wunderbares Osterwochenende in der Natur (ausgebucht).