Arrangementen

Voor 2023 zijn geen arrangementen gepland. In de loop van 2023 zullen we onze arrangementen weer gaan oppakken


Kom met Pasen genieten van onze camperplaats en omgeving en geniet tevens van een diner op 1ste Paasdag en een verzorgd ontbijt op 2de Paasdag. Een heerlijk borrelplateau bestellen voor de zaterdag behoort tot de extra opties.

Onze camperplaats ligt midden in de natuur en is daardoor een goed uitgangspunt voor fiets- en wandelroutes. Ook is er in de omgeving veel te bezichtigen zoals bijvoorbeeld Kasteel de Keverberg in Kessel. Nostalgische dorpjes, horeca gelegenheden en terrassen in overvloed in de nabije omgeving of ga simpelweg op loopafstand op een bankje aan de Maasoever zitten en geniet van het uitzicht. Zeker ook voor mensen met honden een ideale plek om heerlijk te wandelen of zelfs je viervoeter te laten zwemmen in de Maas, en ook heel fijn: zij mogen gratis verblijven bij ons. 

Wanneer u met Pasen naar onze camperplaats komt, heeft u gegarandeerd een gereserveerde plek, een heerlijk diner en ontbijt waardoor u lekker achterover kunt zitten en relaxen. Na aankomst komen we ook nog een kleine welkomstattentie brengen.

We hopen u met Pasen te mogen begroeten!

Hemelvaart is in onze regio: asperge tijd!

Het witte goud is weer overal volop verkrijgbaar en daarom staat Hemelvaart bij ons wederom in het teken van asperges.

Geniet op Hemelvaartsdag van een diner op locatie met als ster van de avond: de asperge! Een heerlijk 3- gangen menu mét amuse geïnspireerd op onze regionale culinaire topper. Op vrijdag wordt er een ontbijt geleverd aan de camper. Een luxe borrelplateau bestellen behoort tot de extra opties. Na aankomst ontvangt u een kleine welkomstattentie van ons.

Geniet van de camperplaats, het landelijke uitzicht. De Maas bevindt zich op loopafstand. Hier kunt u volop wandelen, fietsen, vissen, culturele uitstapjes maken, genieten van het bourgondische leven op een terras of in een restaurant.  

Wij hopen u met Hemelvaart te mogen begroeten!

BBQ time!

Pinksteren, zomertijd en dus ook barbecue tijd! En hoe fijn is het om weer ongedwongen te genieten van het mooie weer en van elkaar!

Op 1ste Pinksterdag gaan we een luxe barbecue organiseren met een mooie variatie aan producten.

Maak bij de foodtruck gezellig een praatje met de chef-koks of met andere camperaars.
Schep lekker op van het buffet met salades, stokbrood en sausjes.
Interactie, gezelligheid, het Limburgse bourgondische leven ten top!
Op 2de Pinksterdag wordt het ontbijt kant en klaar aangeleverd aan uw camper.
Na aankomst ontvangt u nog een kleine attentie van ons, gewoon omdat we het fijn vinden dat u er bent.
Een luxe borrelplateau, geleverd op zaterdag aan de camper behoort tot de extra opties.
Kortom een heerlijk verwenarrangement.

Naast een heerlijke barbecue en ontbijt heeft u gegarandeerd een gereserveerde plek op onze camperplaats gelegen in een mooie natuurlijke omgeving met oneindige mogelijkheden voor ontspanning, uitstapjes, wandelen, fietsen, genieten van terrassen en fijne horeca gelegenheden.
Dat wordt zeker genieten!

Wij hopen u met Pinksteren te mogen begroeten!

Zin in een romantisch weekend met je geliefde? En genieten van een heerlijk weekend midden in de natuur?

Ons arrangement bestaat uit een borrelbox om samen van lekkere hapjes te genieten op zaterdagavond en een heerlijk ontbijt op zondag. Beiden worden verzorgd door Chez l’Hetre in Venlo en in boxen geleverd aan de camper. Klik op “bekijk arrangement voor meer informatie en aanmelding!

New Year’s Eve vieren midden in de natuur? Dat kan! Onze camperplaats is gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied in de uiterwaarden van de Maas, lekker rustig in een romantische omgeving. Kom gezellig naar het mooie Noord Limburg en laat je verrassen door de unieke ligging en onze prachtig aangelegde camperplaats. Bovendien verwennen wij jullie met een heerlijk NYE arrangement. Drie overnachtingen, een luxe borrelbox met lekkere hapjes (en een flesje bubbels) geleverd aan de camper op vrijdagmiddag en een heerlijke ontbijtbox geleverd aan de camper op zaterdag. Dit alles voor maar € 79,50 p.p.

Wil je eigenlijk lekker met de camper op pad maar zou je eigenlijk thuis moeten blijven omdat het vaderdag is? Wij hebben de oplossing!

Kom gezellig naar ons en laat je kinderen en kleinkinderen op zondag langskomen voor de BBQ en een wandeling door onze mooie omgeving.

Het arrangement bestaat uit een optionele borrelbox op vrijdagavond , een heerlijk ontbijt op zaterdag en een familie BBQ op zondagmiddag. Het brood, sausjes en salades worden in een box aan de camper geleverd en het vlees en de vis worden opgehaald bij de chefs die midden op de camperplaats op de green eggs de lekkerste gerechten bereiden.

Hemelvaart (2021)

Geniet van een heerlijk Hemelvaartweekend midden in de natuur!

Camperplaats Kessel-Eik aan de Maas ligt in de grootste asperge gemeente van Nederland!

Wij serveren op donderdag 13 mei (Hemelvaart) in samenwerking met restaurant Chez l’Hêtre Venlo een culinair 3-gangen aspergediner. Op vrijdag ontvangt u een heerlijke ontbijtbox. Tevens heeft u gegarandeerd een fijn plekje op onze camperplaats van woensdag t/m zondag.

Pinksteren (2021)

Geniet met Pinksteren van een heerlijk, gezellig barbecue diner met luxe en speciale gerechten (gamba’s, zalm, diamanthaas, buikspek, pasta salade, truffelsaus en nog veel meer…). Ook nu werken wij weer samen met restaurant Chez l’Hetre uit Venlo. Salades, sauzen en brood worden geleverd aan uw camper, uw barbecue gerechten haalt u op wanneer u wilt bij de barbecue plek waar de chef-koks ter plekke voor u koken. Op tweede Pinksterdag krijgt u een verse ontbijtbox aan de camper geleverd. Optioneel kunt een op zaterdag een luxe borrelbox bestellen, lekker genieten (met hopelijk een heerlijk zonnetje erbij) van de culinaire proeverijtjes en een fles bubbels.

Pasen (2021)

Een heerlijk Paasweekend in de natuur (volgeboekt).