Arrangements

Kom met Pasen genieten van onze camperplaats en omgeving en geniet tevens van een diner op 1ste Paasdag en een verzorgd ontbijt op 2de Paasdag. Een heerlijk borrelplateau bestellen voor de zaterdag behoort tot de extra opties.

Onze camperplaats ligt midden in de natuur en is daardoor een goed uitgangspunt voor fiets- en wandelroutes. Ook is er in de omgeving veel te bezichtigen zoals bijvoorbeeld Kasteel de Keverberg in Kessel. Nostalgische dorpjes, horeca gelegenheden en terrassen in overvloed in de nabije omgeving of ga simpelweg op loopafstand op een bankje aan de Maasoever zitten en geniet van het uitzicht. Zeker ook voor mensen met honden een ideale plek om heerlijk te wandelen of zelfs je viervoeter te laten zwemmen in de Maas, en ook heel fijn: zij mogen gratis verblijven bij ons. 

Wanneer u met Pasen naar onze camperplaats komt, heeft u gegarandeerd een gereserveerde plek, een heerlijk diner en ontbijt waardoor u lekker achterover kunt zitten en relaxen. Na aankomst komen we ook nog een kleine welkomstattentie brengen.

We hopen u met Pasen te mogen begroeten!

Ascension is asparagus time in our region!

The white gold is available everywhere and therefore Ascension Day is once again marked by asparagus.

Geniet op Hemelvaartsdag van een diner op locatie met als ster van de avond: de asperge! Een heerlijk 3- gangen menu mét amuse geïnspireerd op onze regionale culinaire topper. Op vrijdag wordt er een ontbijt geleverd aan de camper. Een luxe borrelplateau bestellen behoort tot de extra opties. Na aankomst ontvangt u een kleine welkomstattentie van ons.

Enjoy the camper place, the rural view. The Maas is within walking distance. Here you can walk, cycle, fish, make cultural trips, enjoy the Burgundian life on a terrace or in a restaurant.  

We hope to see you at Ascension!

BBQ time!

Whitsun, summertime and barbecue time! And how nice it is to enjoy the nice weather and each other again!

Op 1ste Pinksterdag gaan we een luxe barbecue organiseren met een mooie variatie aan producten.

At the food truck, have a nice chat with the chefs or with other RVers.
Scoop up goodies from the buffet with salads, baguettes and sauces.
Interaction, conviviality, the Limburg burgundian life at its best!
Op 2de Pinksterdag wordt het ontbijt kant en klaar aangeleverd aan uw camper.
Na aankomst ontvangt u nog een kleine attentie van ons, gewoon omdat we het fijn vinden dat u er bent.
A luxury snack platter, delivered to the camper on Saturday, is one of the extra options.
In short, a wonderful pampering arrangement.

In addition to a delicious barbecue and breakfast, you are guaranteed a reserved place on our camper site located in a beautiful natural environment with endless possibilities for relaxation, trips, walking, cycling, enjoying terraces and fine catering establishments.
That will certainly be enjoyable!

We hope to see you at Ascension!

Zin in een romantisch weekend met je geliefde? En genieten van een heerlijk weekend midden in de natuur?

Ons arrangement bestaat uit een borrelbox om samen van lekkere hapjes te genieten op zaterdagavond en een heerlijk ontbijt op zondag. Beiden worden verzorgd door Chez l’Hetre in Venlo en in boxen geleverd aan de camper. Klik op “bekijk arrangement voor meer informatie en aanmelding!

New Year’s Eve vieren midden in de natuur? Dat kan! Onze camperplaats is gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied in de uiterwaarden van de Maas, lekker rustig in een romantische omgeving. Kom gezellig naar het mooie Noord Limburg en laat je verrassen door de unieke ligging en onze prachtig aangelegde camperplaats. Bovendien verwennen wij jullie met een heerlijk NYE arrangement. Drie overnachtingen, een luxe borrelbox met lekkere hapjes (en een flesje bubbels) geleverd aan de camper op vrijdagmiddag en een heerlijke ontbijtbox geleverd aan de camper op zaterdag. Dit alles voor maar € 79,50 p.p.

Wil je eigenlijk lekker met de camper op pad maar zou je eigenlijk thuis moeten blijven omdat het vaderdag is? Wij hebben de oplossing!

Kom gezellig naar ons en laat je kinderen en kleinkinderen op zondag langskomen voor de BBQ en een wandeling door onze mooie omgeving.

Het arrangement bestaat uit een optionele borrelbox op vrijdagavond , een heerlijk ontbijt op zaterdag en een familie BBQ op zondagmiddag. Het brood, sausjes en salades worden in een box aan de camper geleverd en het vlees en de vis worden opgehaald bij de chefs die midden op de camperplaats op de green eggs de lekkerste gerechten bereiden.

Hemelvaart (2021)

Geniet van een heerlijk Hemelvaartweekend midden in de natuur!

Camperplaats Kessel-Eik aan de Maas ligt in de grootste asperge gemeente van Nederland!

Wij serveren op donderdag 13 mei (Hemelvaart) in samenwerking met restaurant Chez l’Hêtre Venlo een culinair 3-gangen aspergediner. Op vrijdag ontvangt u een heerlijke ontbijtbox. Tevens heeft u gegarandeerd een fijn plekje op onze camperplaats van woensdag t/m zondag.

Pinksteren (2021)

Geniet met Pinksteren van een heerlijk, gezellig barbecue diner met luxe en speciale gerechten (gamba’s, zalm, diamanthaas, buikspek, pasta salade, truffelsaus en nog veel meer…). Ook nu werken wij weer samen met restaurant Chez l’Hetre uit Venlo. Salades, sauzen en brood worden geleverd aan uw camper, uw barbecue gerechten haalt u op wanneer u wilt bij de barbecue plek waar de chef-koks ter plekke voor u koken. Op tweede Pinksterdag krijgt u een verse ontbijtbox aan de camper geleverd. Optioneel kunt een op zaterdag een luxe borrelbox bestellen, lekker genieten (met hopelijk een heerlijk zonnetje erbij) van de culinaire proeverijtjes en een fles bubbels.

Pasen (2021)

Een heerlijk Paasweekend in de natuur (volgeboekt).