Arrangements

Zin in een romantisch weekend met je geliefde? En genieten van een heerlijk weekend midden in de natuur?

Ons arrangement bestaat uit een borrelbox om samen van lekkere hapjes te genieten op zaterdagavond en een heerlijk ontbijt op zondag. Beiden worden verzorgd door Chez l’Hetre in Venlo en in boxen geleverd aan de camper. Klik op “bekijk arrangement voor meer informatie en aanmelding!

New Year’s Eve vieren midden in de natuur? Dat kan! Onze camperplaats is gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied in de uiterwaarden van de Maas, lekker rustig in een romantische omgeving. Kom gezellig naar het mooie Noord Limburg en laat je verrassen door de unieke ligging en onze prachtig aangelegde camperplaats. Bovendien verwennen wij jullie met een heerlijk NYE arrangement. Drie overnachtingen, een luxe borrelbox met lekkere hapjes (en een flesje bubbels) geleverd aan de camper op vrijdagmiddag en een heerlijke ontbijtbox geleverd aan de camper op zaterdag. Dit alles voor maar € 79,50 p.p.

Wil je eigenlijk lekker met de camper op pad maar zou je eigenlijk thuis moeten blijven omdat het vaderdag is? Wij hebben de oplossing!

Kom gezellig naar ons en laat je kinderen en kleinkinderen op zondag langskomen voor de BBQ en een wandeling door onze mooie omgeving.

Het arrangement bestaat uit een optionele borrelbox op vrijdagavond , een heerlijk ontbijt op zaterdag en een familie BBQ op zondagmiddag. Het brood, sausjes en salades worden in een box aan de camper geleverd en het vlees en de vis worden opgehaald bij de chefs die midden op de camperplaats op de green eggs de lekkerste gerechten bereiden.

Hemelvaart (2021)

Geniet van een heerlijk Hemelvaartweekend midden in de natuur!

Camperplaats Kessel-Eik aan de Maas ligt in de grootste asperge gemeente van Nederland!

Wij serveren op donderdag 13 mei (Hemelvaart) in samenwerking met restaurant Chez l’Hêtre Venlo een culinair 3-gangen aspergediner. Op vrijdag ontvangt u een heerlijke ontbijtbox. Tevens heeft u gegarandeerd een fijn plekje op onze camperplaats van woensdag t/m zondag.

Pinksteren (2021)

Geniet met Pinksteren van een heerlijk, gezellig barbecue diner met luxe en speciale gerechten (gamba’s, zalm, diamanthaas, buikspek, pasta salade, truffelsaus en nog veel meer…). Ook nu werken wij weer samen met restaurant Chez l’Hetre uit Venlo. Salades, sauzen en brood worden geleverd aan uw camper, uw barbecue gerechten haalt u op wanneer u wilt bij de barbecue plek waar de chef-koks ter plekke voor u koken. Op tweede Pinksterdag krijgt u een verse ontbijtbox aan de camper geleverd. Optioneel kunt een op zaterdag een luxe borrelbox bestellen, lekker genieten (met hopelijk een heerlijk zonnetje erbij) van de culinaire proeverijtjes en een fles bubbels.

Pasen (2021)

Een heerlijk Paasweekend in de natuur (volgeboekt).